Tuindorp Baarschot

Wonen in Dorst

Tuindorp Baarschot ligt aan de westzijde van Dorst. In het noorden wordt het plangebied begrensd door de spoorlijn Breda – Tilburg, de oostelijke grens wordt gevormd door de huidige bebouwing aan de Broekstraat en in het zuiden wordt de plangrens gevormd door de Baarschotsestraat.

Bereikbaarheid

Wonen in Dorst - Icon Auto - Tuindorp Baarschot

Met de auto


Tuindorp Baarschot is goed bereikbaar met de auto. Via de Rijksweg N282 bent u binnen vijf minuten op de A27 en binnen tien minuten op de A58. De steden Breda, Oosterhout en Tilburg liggen op ca. tien minuten rijden van Tuindorp Baarschot.

Wonen in Dorst - Icon Fiets - Tuindorp Baarschot

Met de fiets


Aan beide kanten van de rijksweg N282 liggen veilige fietspaden. Daardoor is Tuindorp Baarschot goed te bereiken met de fiets. Het is een ongeveer een half uur fietsen naar de binnensteden van Breda, Tilburg en Oosterhout.

Wonen in Dorst - Icon OV - Tuindorp Baarschot

Met het openbaar vervoer


Voor het gebruik van het spoor kunt u gebruik maken van het dichtstbijzijnde station Gilze-Rijen, tien minuten met de auto en twintig minuten met de fiets. De centrale stations van Breda en Tilburg liggen op twintig minuten fietsafstand. De busverbinding tussen Breda en Tilburg loopt via Dorst, waardoor beide steden ook met openbaar vervoer goed te bereiken zijn.

Zoekvenster sluiten